Mitől indul ujra a gépem? FONTOS!
konfig:
Alaplap: Asus M5A78L-M LX
Processzor: QuadCore AMD FX-4100 3,62 GHz
Videó kártya: NVIDIA GeForce GT 520
Ram: 8gb
Hangkártya: Realtek High Definition Audio
Ujraindulgat kiszámíthatatlan időközönként.
Nagyon sok Szervíz-ben volt már ujralett pasztázva a proci
bevizsgálták memtest is futott rajta és egyszerűen nem tudtak pontos választ adni, hogy mi lehet a gond ugy jöttem el hogy processzorra gyanakodnak leginkább de lehet a vinyó is a táp is és az alaplap is....
olyan is előfordul, hogy bekapcsolom és mielőtt először betöltene a windows már megtörténik az ujraindulás aztán van, hogy birja 1-2 órát is de olyan is van, hogy 5 percenként ujraindul kiszeretném javitani a problémát de nem tudom mit dobjak ki és és miből vegyek ujat teljes konfig cserét nem szeretnék. és már a szervizek-be is nagyon sok pénz van mindenhol a bevizsgálási díj stb.. és nem kapok választ.
Nagyon megköszönném hogyha valaki tudna segiteni.
Köszi, az az igazság, hogy nem igazán van most arra lehetőségem hogy vegyek 1 teljesen új gépet ezért szerettem volna rájönni mi lehet a hibás és csak azt kicserélni.
Esetleg azt fogom megprobálni, hogy kölcsön kérek barátoktól proci-t és kiprobálom azzal. Elég elkeserítő ez a helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!