Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől indul ujra a gépem? FONTOS!

Jusuf Sallai kérdése:

Mitől indul ujra a gépem? FONTOS!

Figyelt kérdés

konfig:

Alaplap: Asus M5A78L-M LX

Processzor: QuadCore AMD FX-4100 3,62 GHz

Videó kártya: NVIDIA GeForce GT 520

Ram: 8gb

Hangkártya: Realtek High Definition Audio

Ujraindulgat kiszámíthatatlan időközönként.

Nagyon sok Szervíz-ben volt már ujralett pasztázva a proci

bevizsgálták memtest is futott rajta és egyszerűen nem tudtak pontos választ adni, hogy mi lehet a gond ugy jöttem el hogy processzorra gyanakodnak leginkább de lehet a vinyó is a táp is és az alaplap is....

olyan is előfordul, hogy bekapcsolom és mielőtt először betöltene a windows már megtörténik az ujraindulás aztán van, hogy birja 1-2 órát is de olyan is van, hogy 5 percenként ujraindul kiszeretném javitani a problémát de nem tudom mit dobjak ki és és miből vegyek ujat teljes konfig cserét nem szeretnék. és már a szervizek-be is nagyon sok pénz van mindenhol a bevizsgálási díj stb.. és nem kapok választ.

Nagyon megköszönném hogyha valaki tudna segiteni.

2014. szept. 10. 22:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Öööömm....a windowst megpróbálták már újrarakni vagy csak pénzről szedtek le?

Mindenkinek azt mondom hogy ha lehet inkább barét/ismerős..de szervízbe csak akkor ha már minden szakad.

2014. szept. 10. 23:16
 2/22 A kérdező kommentje:
Igen, lett már ujrarakva a windows-is (7-es/64bit-es)
2014. szept. 11. 03:17
 3/22 anonim ***** válasza:
Tapegyseg pontos tipusa.
2014. szept. 11. 07:13
 4/22 anonim ***** válasza:
Táp, melegedés, memóriahiba, alaplap, merevlemez. Egyébként jobb szervizekben ingyen vizsgálják be, aztán mondanak hibát. Egy biztos: mentsd le az összes saját cuccot, mert ha ez a merevlemez, nem tudod később kimenteni.
2014. szept. 11. 11:58
 5/22 A kérdező kommentje:
Táp típusa: GPA-500S
2014. szept. 11. 12:50
 6/22 A kérdező kommentje:

Speedfan-t lefuttattam nem tudom mennyire valósak az értékek:

GPU: 51C

Temp1: 87C

Temp2: 40C

Temp3: -128C

CPU: 87C

eléggé elbizonytalanító értékeket ír. 3hónapja nem volt pasztázva. 10perce lett bekapcsolva a számítógép, már egyszer ujra is indult.

Amikor ujra lett pasztázva 57C felé nem ment a Temp1 és a CPU akkoris ujraindult, és mint említettem olyan is van amikor bekapcsolom és egyből ujraindul mielőtt betöltene a rendszer az meg nem hiszem, hogy melegedés de az értékek meg tényleg magasak.

2014. szept. 11. 12:57
 7/22 anonim ***** válasza:
Akkor megvan! Túlmelegedés lesz ez...
2014. szept. 11. 16:01
 8/22 A kérdező kommentje:

Amikor ujraindul első bekapcsolásnál azis lehet melegedés?

tudnál valamit ajánlani mivel hűthetném jobban? gyári ventije van a procinak+1venti lett beszerelve.

2014. szept. 11. 18:50
 9/22 A kérdező kommentje:

Illetve még 1 dolog, Minden ujraindulás után ezt írja ki:

Problémaesemény neve: BlueScreen

Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Területibeállítás-azonosító: 1038

További információk a problémáról:

BCCode: 124

BCP1: 00000000

BCP2: 86E0F59C

BCP3: 00000000

BCP4: 00000000

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 256_1

Ez nem tudom segít-e valamit.

2014. szept. 11. 22:52
 10/22 anonim ***** válasza:

Itt van a kutyuskád eltemetve: BlueScreen, azaz KÉKHALÁL.

Ez súlyos rendszerhiba, hogy megtudd, mi okozza, ahhoz ki kell kapcsolnod az automatikus újraindítást. Lehet szoftveres vagy hardveres hiba. Automatikus újraindulás kikapcsolása Windows7: Vezérlőpult, klasszikus nézet, Rendszer. Baloldalt speciális rendszerbeállítások, Inditás és helyreállítás, Beállítások, Rendszerhiba rész, Automatikus újrainditás elől vedd ki a pipát. Ezek után inditsd újra a gépet és olvasd le a Windows STOP kódot, a hiba leírását, hibás fájlt, hozzá tartozó hibaüzenet. Aztán erre a STOP kódra keress rá a neten, Support Windows oldalon.

2014. szept. 11. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!