Mitől indul ujra a gépem? FONTOS!
konfig:
Alaplap: Asus M5A78L-M LX
Processzor: QuadCore AMD FX-4100 3,62 GHz
Videó kártya: NVIDIA GeForce GT 520
Ram: 8gb
Hangkártya: Realtek High Definition Audio
Ujraindulgat kiszámíthatatlan időközönként.
Nagyon sok Szervíz-ben volt már ujralett pasztázva a proci
bevizsgálták memtest is futott rajta és egyszerűen nem tudtak pontos választ adni, hogy mi lehet a gond ugy jöttem el hogy processzorra gyanakodnak leginkább de lehet a vinyó is a táp is és az alaplap is....
olyan is előfordul, hogy bekapcsolom és mielőtt először betöltene a windows már megtörténik az ujraindulás aztán van, hogy birja 1-2 órát is de olyan is van, hogy 5 percenként ujraindul kiszeretném javitani a problémát de nem tudom mit dobjak ki és és miből vegyek ujat teljes konfig cserét nem szeretnék. és már a szervizek-be is nagyon sok pénz van mindenhol a bevizsgálási díj stb.. és nem kapok választ.
Nagyon megköszönném hogyha valaki tudna segiteni.
Öööömm....a windowst megpróbálták már újrarakni vagy csak pénzről szedtek le?
Mindenkinek azt mondom hogy ha lehet inkább barét/ismerős..de szervízbe csak akkor ha már minden szakad.
Speedfan-t lefuttattam nem tudom mennyire valósak az értékek:
GPU: 51C
Temp1: 87C
Temp2: 40C
Temp3: -128C
CPU: 87C
eléggé elbizonytalanító értékeket ír. 3hónapja nem volt pasztázva. 10perce lett bekapcsolva a számítógép, már egyszer ujra is indult.
Amikor ujra lett pasztázva 57C felé nem ment a Temp1 és a CPU akkoris ujraindult, és mint említettem olyan is van amikor bekapcsolom és egyből ujraindul mielőtt betöltene a rendszer az meg nem hiszem, hogy melegedés de az értékek meg tényleg magasak.
Amikor ujraindul első bekapcsolásnál azis lehet melegedés?
tudnál valamit ajánlani mivel hűthetném jobban? gyári ventije van a procinak+1venti lett beszerelve.
Illetve még 1 dolog, Minden ujraindulás után ezt írja ki:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 124
BCP1: 00000000
BCP2: 86E0F59C
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Ez nem tudom segít-e valamit.
Itt van a kutyuskád eltemetve: BlueScreen, azaz KÉKHALÁL.
Ez súlyos rendszerhiba, hogy megtudd, mi okozza, ahhoz ki kell kapcsolnod az automatikus újraindítást. Lehet szoftveres vagy hardveres hiba. Automatikus újraindulás kikapcsolása Windows7: Vezérlőpult, klasszikus nézet, Rendszer. Baloldalt speciális rendszerbeállítások, Inditás és helyreállítás, Beállítások, Rendszerhiba rész, Automatikus újrainditás elől vedd ki a pipát. Ezek után inditsd újra a gépet és olvasd le a Windows STOP kódot, a hiba leírását, hibás fájlt, hozzá tartozó hibaüzenet. Aztán erre a STOP kódra keress rá a neten, Support Windows oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!