Milyen netes ajándékot adhatnék?
Figyelt kérdés
Egy nagyon kedves steam-en megismert netes barátomnak szeretnék készíteni valamilyen ajándékot. Nem engedi, hogy bármi olyannal meglepjem, amire nekem költenem kéne. Tehát marad ez. Csináltam már neki videót, lapozható képeslapokat, képeket. Kifogytam az ötletekből. Valami tipp? Ami fontos, hogy egyedi, ötletes megoldások érdekelnek, nem sablon, van 1 hónapom rá.2014. szept. 9. 21:41
1/1 anonim válasza:
Akár a kedvenc játékából mixelhetnél egy jó kis számot a hangeffektekből és a zenéből. Ha eleget foglalkozol vele, akkor nagyon jó dolgokat lehet kihozni az ilyesmiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!