Milyen vicces ajándékot adhatnék egy cukrásznak?
Figyelt kérdés
Cukrász barátomnak szeretnék vicces, a szakmájával összefüggő ajándékot adni. Tudtok ötletet adni?2014. aug. 24. 11:49
1/12 anonim válasza:
Csináltass neki egy fütyi alakú tortát ;)
2/12 anonim válasza:
Vagy egy tortaként feldíszített fütyit.
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az érdekfeszítő válaszokat.Látszik az értelmi szint :)
2014. aug. 24. 12:32
5/12 anonim válasza:
hát,ha fiúról van szó,akkor azért az első 2 válasz igencsak érdekesen nézne ki XDD
6/12 anonim válasza:
Vicces ötletem nincs, de biztos örülne akármi kis szakmai ketyerének! Az lehet tartós, gravírozható, hímezhető..
Inox vágó cuccok, marcipánhoz formázó eszközök, sokzsebes vagy díszes kötény, sapka, grillázshoz olyan fémlap formázó..
Ha virágcsokor szerűen megcsinálod, szerintem még vicces is! :)
7/12 anonim válasza:
A Offiece Depot-ban vannak olyan feliratos kulcstartók amik a szakmákhoz kapcsolódnak. Van ügyvédes, pincéres és igen szakácsos is. :-)
Mellé meg egy vicces feliratú (a benzinkutaknál kapható) csokoládé? :-)
Remélem tudtam segíteni.
8/12 anonim válasza:
Vicces mintájú kötényt, ami illik hozzá.
10/12 anonim válasza:
Esetleg egy rézmozsarat vagy réz habverő üstöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!