Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a monitorom...

Miért van az, hogy a monitorom (samsung 1400x900 led monitor) néha villan eggyet?

Figyelt kérdés
Valahogy olyan fura mert nem úgy villan, hogy kikapcsol hanem mondjuk ha netezek akor egy pillanatra felvillan pl az asztal. De van olyan h leteszek asztalra vmit és akkor az asztalnál villan fel az ami le van rakva. Játék közben nem csinálja. A videokártyát tavasszal vettem (asus radeon hd 6670 1gb gddr5) szerintem nem azzzal van a baj inkább olyan mintha frissülne a monitor vagy én nem tudom.

2014. szept. 8. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:

- Frissítsd a VGA driverét.

- Ezzel kerestess: [link]

- Ezzel is: [link]

Lehet, valami popup fos ugrik fel, aztán be is záródik hirtelen. Persze, csak tipp.

2014. szept. 8. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
* Mivel játék közben nem csinálja, tuti nem a monitor vagy a kártya, valami szoftveres dolog lesz. Értsd: driverek, valami fura program, valami.
2014. szept. 8. 21:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi majd megpróbálok vmit az a lényeg, hogy ne a monitor hibája legyen :DD De mondom pl a google chrome nál mikor böngészekl egy szempillantásra mintha az asztal ugrana be aztán eltűnik de tényleg egy szempillantás alatt és játékoknál még ezt nem tapasztaltam de akkor megprobálom vlamelyiket amit irtatok aztán hátha használ.

Még egyszer köszi a választ.

2014. szept. 9. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!