Aki azt mondja, hogy "informatikai cégem van" az mivel üzletelhet, kereskedhet?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nyilván nem mindenki fejleszt egy új OP. rendszert(win, mac, ubuntu...), vagy csinál számítógép cégeket (sony, toshiba ..)
De azért elég sok embernek vannak informatikai cégei, ezek a cégek mit csinálnak? (mindenféle példa érdekelne, hogy milyen cégeket lehet ebben az ágban csinálni)
2014. szept. 7. 21:48
1/2 anonim válasza:
Szoftverfejlesztés (beágyazott rendszerekre, desktopra, mobilra vagy webre), üzemeltetés (szerverek üzemeltetése és bérbeadása), tanácsadás, egyedi hardver tervezése és értékesítése, stb., stb.
Rengeteg mindent csinálhat.
2/2 anonim válasza:
Mindent ami az informatikával kapcsolatos, hardver árustól a szoftverfejlesztőig(habár utóbbiaknál nem igazán gyakori, hogy azt mondja, hogy "informatikai cégem van", igyekszik egy kicsit fényezni, és angol kifejezéseket használni egy adott területre - a személyes kedvencem az "én vagyok a supervisor-a").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!