Egy acer travelmate 2410 típusu latopot szeretnek felgyorsitani, ha lehet egyaltalan?
Figyelt kérdés
adott egy acer travelmate 2410 40gb-s vinyo , 760mega ram, 128mega video kartya, 1.5gigahertzes proci
Szeretnem felgyorsítani a lehető legjobban,gondolok itt ram,proci,video kartya stb...
Bármilyen segítséget szívesen fogadok.
2014. szept. 7. 20:44
1/2 anonim válasza:
Szia úgy tudom 2 gigáig bővíthető a memóriája. De sajna ez csak win xp. Másik windowst szerintem nem bír el.+Driver sem biztos ,hogy van hozzá. Nem mondom,hogy bővítsd nem biztos hogy gyorsabb lesz. De csak ramot tudsz bővíteni,de szerintem ez ennyi.
2/2 Tengor válasza:
Tedd fel egy repülőre. Elég gyors lesz...
Komolyan: max RAM-ot bővíthetsz, de a beleölt pénz nem lesz arányban az élménnyel, amit a gyorsulás okoz.
Ez sajnos ennyit tud, fogadd el.
Talán egy XP korabeli linux gyorsabb és biztonságosabb munkavégzést tenne lehetővé, de csodákat ettől sem szabad várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!