Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Erre a gépre win7-et vagy...

Erre a gépre win7-et vagy winXP-t tegyek?

Figyelt kérdés

3GB ddr2-es80mhz ram

amd sempron 3400+ 1 magos 1,8ghz proci

Geforce GTX 8600GT (256mb)videókártya

win7 vagy winXP?

#Windows #Windows XP #Windows 7 #RAM #processzor.op rendszer
2014. szept. 7. 10:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
XP
2014. szept. 7. 10:46
 2/12 anonim ***** válasza:
xp
2014. szept. 7. 10:46
 3/12 P.O.C. ***** válasza:

A gyenge proci miatt én is inkább XP -t mondok. Amúgy AMD AM2-re olcsón beszerezhető ma már egy 2 magos proci is.

[link]

Utána jól ellene a Windows 7 -el is.

2014. szept. 7. 10:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mehet rá a Windows7 is. Sokkal gyengéb gépeken is simán megy a W7.
2014. szept. 7. 11:39
 5/12 anonim ***** válasza:
# 4/4 ma 11:39 eldöcög ugye ezt akartad mondani ??
2014. szept. 7. 11:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen! XD
2014. szept. 7. 11:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Semmire ne tegyél már XPt, hacsak soha nem lesz netre kötve a gép. Nincsenek már biztonsági frissitések hozzá.
2014. szept. 7. 11:55
 8/12 P.O.C. ***** válasza:

Vagy lehet, hogy ők mást értenek az alatt, mikor FUT egy operációs rendszer. Lehet még életükbe nem láttak vagy kezeltek elfogadható teljesítményű gépet. Ezért örülnek neki annyira, mikor 30 másodperc alatt hoz be nekik internetes böngészőt.

Van nálunk a faluba egy nő, mindig nálam hozza csináltatni a gépet. Emiatt a neten terjengő "XP támogatás lejár" féle hiszi miatt felrakatta velem a gépére a Windows 7-et, Intel Atom 1,6 Ghz -es 1 Magos Hyper Trading -es proci, 2 GB RAM. Sima 32-bites Home Premium -ot raktam rá, az aero-t direkt kilőttem, klasszikus Windows felületet állítottam be.

Pár hét után megint hívott valami program telepítés ügyben, komolyan mondom a hajamat téptem mire reagált valamire szerencsétlen masina. Pedig tényleg csak netezésre használja, biztonságos magyar oldalakon.

Egy órát ültem ott mire felment rá az Adobe Acrobat Reader. De ő szerinte teljesen rendben van vele minden. Nagyon jól megcsináltam.

Röhej! :D

2014. szept. 7. 12:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Megszokás kérdése. És sokáig a régi gépemet (igaz, xp-vel) használtam: p4 2,6ghz, 1gb ram, Radeon 9200. Hozzászoktam a sebességéhez és úgy gondoltam, hogy ez nekem elég. Aztán amikor néhány hónapja vettem új gépet (g3420+4gb ram+gtx 750 Ti) annyira meglepődtem, hogy a win7 bootolása 1 perc és nem 8, meg hogy minden gyorsan megy és nem fagy be folyton a firefox, nem tudtam elhinni, hogy nekem elég volt az a teljesítmény, amire egy 10+ éves gép képes volt.
2014. szept. 7. 12:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Ismerős a szitu. XP frissítésekkel kapcsolatban van hogy nagyobb kárt csinál mint hasznot főleg ha valaki nem tudja melyik frissítések kellenek pontosan

Meg ne kapcsolja ki a számítógépet és ez megy 2 órán keresztül aztán mikor a delikvens kikapcsolja mert nincs ideje várni ,aztán másnap meg be és csak a homokóra pörög magányosan és akkor jövök én és eeelbattszom a napomat

2014. szept. 7. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!