Win8-as gépre Win7: Nem tudom boottal indítani a Win7 lemezt. Hogyan?
dióhéjban: bárhogy próbálkozok, az ASUS K56CB notebookomat nem tudom rábírni, hogy Bootolja a DVD meghajtóban lévő Win 7 telepítőlemezt.
Ezek után azt szeretném csinálni, hogy teljesen megformázom a merevlemezt (miután lementettem a dolgaim róla) tehát akkor egy üres gépet kapok. Ha ilyenkor rakom be a lemezt, elképzelehető hogy sikerül a bootolás?
Igen, úgy lett volna jó, ha lemezen kapod meg, de nálam rá volt telepítve, és még csak DVD-re se tudtam kiírni, mert ennél a típusnál nincs, csak nem értem mi akadálya lenne...
A lemez működik, használtam már máskor is, és direkt kipróbáltam más (asztali) géppel, és bebootolta.
Valószínűleg az lesz, hogy megformázom, és úgy rá a Win 7.
Köszönöm a válaszokat!
Szia.
Állítsad át a BIOS-ban a bootolásnál hogy UEFI helyett BIOS legyen, azt restart és állítsad be a BIOS -ban az F12 re adjon bootsorrendet. Ezek után már szokta engedni a CD-ről való bootolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!