Honnan veszik ilyen olcsón a vaterás termékeket?
Tele van a vatera egy csomó olyan cuccal ,melyek egyenesen Kínából jönnek. Ruhák, cipők, elektronikai cuccok és egyéb kütyük.
A kérdés, hogy honnan tudják ők megrendelni, úgy hogy még nekik is megérje ?
Ebay,Amazon, Aliexpress,Buyincoins, stb. kilőve, hiszen ezeken az oldalakon is kb annyiba kerül, mint a vaterán , pedig a vaterás eladók még rárakják a saját hasznukat.
Néztem már ezt a dhgate -t is,de kétlem,hogy többségben innen szereznék be az árukat.
Vannak olyan cipők (pl. Airmax, free run, stb.),melyeket a vaterán 5-6 ezer forintért meg lehet venni, melyek nyilván hamisítványok,de ilyeneket viszont nem találsz meg sem az ebayen sem a legtöbb nagy webshop oldalon. Tehát a kérdés még mindig adott.
"hiszen ezeken az oldalakon is kb annyiba kerül, mint a vaterán"
Egyrészt ez nem igaz, nem tudom meg szoktad e nézni a postaköltség fület is, mennyi pluszban a vaterán árult és amúgy Kínából ingyenesen postázott cuccokon a szállítási díj amit az eladó kitalál,
másrészt ha azt mondja az aliexpresszes eladónak, hogy én tőled rendszeresen dropshippingelni akarok, rögtön fele áron kapja a cuccot.
"az ebay en is vannak hamisitványok csak nincs odairva h beats füles 2e ért:"
+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!