Számítástechnikai cuccokat érdemesebb egy használt termékeket áruló oldalon ( vatera, jofogas.hu) vásárolni olcsóbban, vagy inkább egy webáruházból (pcx.hu) rendeljek egy picit drágábbért? Mi a tapasztalatotok?
Én 2GB-os memóriát vettem előreutalással, minden rendben volt,van.A vaterán ott van az eladó minősítése, az egy nagyon jó támpont, és a vélemények is.Szóval aki több száz sikeres aukción van túl és közel 100 %-os az elégedettségi mutatója attól bátran vásárolhatsz. A használt winchestert nem ajánlom én sem.
Abból mindenkép újat érdemes vásárolni.
én mindig úgy szoktam eladni vinyót, h van garancia rajta, és a HD Sentinel nevű programmal egy igazoló kép, miszerint 100%-os állapotú és szektorhibamentes. 2-3 vinyót adtam el eddig, ha garancia van rá, megveszik, márpedig egy jó vinyóra 3-5 év gari is jár, valamint aki megveszi, általában bedugja a laptopba és meggyőzödik ezzel a programmal a saját szemével, hogy tényleg oylan-e a vinyó, mint a leírásban. Legutóbb 640GB-os Wd 2,5" vinyót árultam 16-17e körül, hamar el is kelt.
SSD-t viszont óvatosabban vegyél használtan. Abból én is az újat preferálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!