Vezetékes telefont hogyan kell osszekotni? Router van csak, modem nincs (Diginel vagyunk)
Szia.
Szerintem szerelő nélkül nem fog menni, mivel ha az internet és a telefon 1 kábelen jön be akkor annak a kábelnek két vagy 4 erét használják a telefon behozására is. És a router elptt csatlakoztatják a "telefon" kábelt az "Internet" kábelhez.
itt szétnézhetsz, de én nem tudom melyik az a két vagy 4 ér amit a telefon használ : [link]
Sok sikert.
Üdv.
D-Link a router és igen, egy kabel jön be. AZ a kabel megy a modembe. Lefotoztam amit adott a szerelö, belinkelem. Azt nem tudom hogy az elosztoba lévő "fogaknak" így kell allniuk? mert elég hianyosak :D bar sajnos egyaltalan nem értek hozza. Van még a telefonhoz valo kabel, meg a modemhez valo. de sehogy se jo, nem tudjuk hasznalni a telefont. a linket köszönöm, megnézem.
Router: [link]
eloszto: [link]
Milyen kábelon jön be a net? modem van ? (Az elosztó meg nem jó)
Vagy a kábel egyenesen a routerbe megy?
Modem nincs külön. ez a kabel jön be csak és egyenesen a routerbe megy megszakítas (elosztas) nélkül
kép: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!