Újratelepítettem a gépet, és úgy partícionáltam, hogy 30 GB-ot kapott a rendszer, a többi pedig a programoknak, játékoknak, egyebeknek megmaradt, de csak a 30 GB-os partíció érhető el a sajátgépben. Miért?
Mert ha teljesen új partíciót hozol létre, azt először formázni kell, ha egyáltalán létrehoztad. Ahogy az első válaszoló írta, attól, hogy létrehoztál egy 30GB-s partíciót (ami szerintem kevés és rosszul osztottad fel) a maradék helyen nem jön létre egy másik, azt is létre kell hozni, első használat előtt pedig formázni.
Merevlemez mérettől függ, de szerintem a játékoknak meg a többi programnak is a windows partícióján csinálj helyet, a többire meg mehetnek a dokumentumok, filmek, stb. Ha újratelepíted a windowst, sok alkalmazást úgyis szintén újra kell telepítened. Formázás előtt majd átmásolod a játékok mentéseit a nagyobb meghajtóra, telepítés után meg vissza a helyükre. Nekem a rendszermeghajtó 150GB, windos 7 mellett úgy, hogy nem is játszom semmivel, már megtelt 50GB.
Köszi #1!
Tényleg nem partícionáltam xDD
De lemezkezelőben megoldottam a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!