Bezár az MSN. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
MSN-en nőttem fel. Mit gondoltok arról, hogy bezár? Biztos mindenkinek van egy személyes kedvenc beszélgetése msn-en. De jó is volt anno :)
2014. aug. 31. 12:47
1/4 anonim válasza:
Kb 4 éve egyszer sem használtam, túlságosan nem ráz meg.
2/4 anonim válasza:
Várható volt. Én régen rengeteget használtam, ezzel kommunikáltunk a haverokkal, de 8.5 volt az utolsó olyan kiadás, amit szerettem. WLM 2009-cel elkezdtek "elskype-osodni" (ekkor még szó sem volt a Skype felvásárlásáról!), és fokozatosan vették ki az általam használt feature-öket, és vezettek be idióta megoldásokat (pl ki szerette a képmegosztó funkciót a fájlküldés helyett?). Az utóbbi pár évben már be sem jelentkeztem.
3/4 anonim válasza:
Nem zárt már be a múltkor? Legalábbis emlékeim szerint már min 1 éve a kliens a Skype-ra frissít.
4/4 anonim válasza:
Engem sem érdekel, mert jó pár éve nem használom. Egy igazi giccsparádé, vírusmágnes volt. Épp ideje, hogy végleg eltűnik.
Kedvenc beszélgetésem? Sajnos nincs. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy 12 évesek nem tudtak egy értelmes mondatot leírni, szavanként enterelték be a mondatot, helyesírás egyes, ragozni nem tudnak stb. Inkább a magyarórán kellett volna felnőni az MSN és egyéb csevegőprogramok helyett.
A kérdező természetesen kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!