Mi okozhatja a problémát? Lefagyás.
Pár napja a laptopom lefagyogat, de csak akkor,ha mondjuk videót nézek, vagy a Skype jelzi hogy bejelentkezett valaki stb. Szóval ha "mozgás" van a monitoron. A hang megy tovább, ahogyan az egér is mozog,egyedül az ablakok fagynak le,bezárni nem lehet őket, és az asztalt sem lehet megnyitni,valamint nem reagál a Windows és az Alt+Ctrl+Del kombóra. egyedül az szokott segíteni, ha a kikapcsoló gombbal újraindítom.
2 vírusirtóval futtattam le eddig teljes körű rendszervizsgálatot, vírus nincs. Ellenőriztem a merevlemezek épségét,egyikkel sincs semmi probléma.
Még valami, a Utorrenttől kaptam eddig üzeneteket, valami olyat,hogy kevés a tárhely, valamint a Skype is kidobott már,azzal a felugró ablakkal, hogy szintén kevés a tárhely.
Szóval a kérdésem az,hogy memória vagy videókártya a ludas,esetleg egy 3. alternatíva?
(Nem vagyok valami hú de nagy informatikus,szóval elnézést,ha bugyuta a kérdés, és a válaszokat is lehetőleg úgy fogalmazzátok meg, hogy értsem is. Megértést köszönöm.)
Megcsináltam. Várok egy kicsit,hogy lefagy-e megint,de a tippeket továbbra is várom.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!