Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A gépem csak csökkentett üzem...

A gépem csak csökkentett üzem módban működik. Mit tegyek? Mi okozhatja a problémát?

Figyelt kérdés

Pár napja előjött az a problémám,hogy a gépem elkezdett fagyni,és a monitor ki-be kapcsolni.

Amikor lefagy akkor minden megáll a zene is,és a kurzor se mozdul,végül a monitoron a képernyő elsötétül.(bekapcsolt állapotban.)Újra telepítettem de nem oldotta meg a problémámat.Csökkentett üzem módban nem csinálja ezt.

Valaki tudja mi lehet a gond,és hogyan tudnám orvosolni? Előre is köszönöm.!

2014. ápr. 14. 02:15
 1/6 anonim ***** válasza:
ha csökkentett módban jól müködik akkor én videokártya hibára tippelek
2014. ápr. 14. 04:26
 2/6 P.O.C. ***** válasza:
Vagy valami driver megsérült.
2014. ápr. 14. 06:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Nézd meg a proci, hdd, vga hőmérsékletét ezzel: [link]

Számítógép/érzékelő

2014. ápr. 14. 06:57
 4/6 A kérdező kommentje:

jah..,és még annyit,hogy valamikor mikor kapcsolnám be,

be se jön semmi csak bejön a szokásos duma,és úgy marad :S

többszöri újraindítás után tudok csak belépni.

2014. ápr. 14. 07:51
 5/6 zsomkovacs ***** válasza:
Én is a videokártyára tippelek. Ha van külön videokártya a gépben, de van alaplapi videochip is, próbáld meg a monitort átkötni az alaplapi videokimenetre és kivenni a videokártyát a gépből. Ha így működik, akkor a videokártya a hibás. Ami valaki feljebb írt, miszerint nézd meg a hőmérsékleteket, szintén jó ötlet (ezt még azelőtt tedd meg, hogy szétszednéd a gépet).
2014. ápr. 14. 08:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Hali!

Bocs,hogy ilyen későn válaszolok!

Elvittem a szerelőhöz a gépet és a video kártya meghalt,

és az alap lappal is volt valami,azt mondják belefolyt valami és ez volt a baj.Köszi a válaszokat!

2014. máj. 7. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!