Miért olyan a szöveg a monitoromon, mint ha egy 30~40 éves írógéppel írták volna? Mint mikor csökkentett módban indítanám. De nem úgy van.
Figyelt kérdés
Volt egy áramszünet,azóta van. A "windows normál módú indítása" megvolt,azután még 1x leállítottam,majd elindítottam,de "nem javult meg".
Valami grafikai dolog szállhatott el?
Az oldal is csak .kb70%-os módban fér rá a képernyőre.
Vista van a gépen.
Tudna valaki "távgyógyítani" tanácsokkal?
2014. jan. 10. 13:08
1/5 anonim válasza:
Állítsd vissza a képernyő felbontást az optimálisra. Szerintem bennmaradt a csökkentett módból.
2/5 csacsi2 válasza:
Telepítsd újra a Videokártya driver -ét annak meg kell oldja a problémát!
...ha nem akkor nem tudom mi szállhatott el ezen kívül.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Megvaaan!
Windows Update-ban volt egy frissítés(valami Intel Graphic...kezdetű
Az megoldotta!
A qrva mosogatógép miatt volt.. http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztart..
2014. jan. 10. 13:54
4/5 csacsi2 válasza:
Akkor a VGA volt az! Ritkán olvasok összefüggéseket a mosogatógép és a videokártya kapcsán :)
5/5 A kérdező kommentje:
Használtam a gépet,mikor(valószínűleg a szivattyú halála miatt) lekapcsolt az automata.
2014. jan. 10. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!