Utorrentben lehet új könyvtárat hozzá adni hogy seedeljen?
pl. új windowst tettem fel a filmet meghagytam de az utrrent programot újra kellet telepíteni. Az a kérdésem hogy létre lehet e valahogy hozni ismét a seedelést?
vagy új könyvtárat, mappát (ahol a film van) hozzá adni hogy seedelje tovább. ??? kicsit hüly kérdés tudom, de kiváncsi vagyok hogy valahogy létezik valami ilyesmi módszer?
"Hogyan menekítsem át torrentjeimet egy windows újretelepítéskor? Legegyszerubb dolgunk akkor lesz, ha még csak most tervezzük az újratelepítést de még nem csináltunk semmit. Ez esetben csak menekítsük ki a beállítások mappát. (C:\Dosuments and Settings \Profilod \ Applications Data \utorrent mappa) Újratelepítés után másoljuk vissza ezt a mappát és a kliensünknek olyan lesz az egész mintha semmi se történt volna. ;) Ha csak utólag jutott eszünkbe a dolog akkor kicsit macerásabb lesz a dolog:
Állítsuk be a klienst
Állítsuk be az alapértelmezett letöltési helyet (CTRL+P->Letöltések) Vagyis itt az az szerepeljen ahol a (félig) letöltött állományok vannak.
Ezután mindent csináljunk úgy mintha frissen szeretnénk letölteni a dolgokat. Tehát elmegyünk a Trackerre, kikeressük a torrentet, letöltjük, majd megnyitjuk. Mivel fentebb már beállítottuk, hogy oda töltse a fájlokat ahol most is vannak, csak okéznunk kell. Végül egy kis (10-100sec) HASH ellenorzés következik és utána már folytatja a le vagy feltöltést a kliens."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!