Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Utorrentben lehet új könyvtára...

Utorrentben lehet új könyvtárat hozzá adni hogy seedeljen?

Figyelt kérdés

pl. új windowst tettem fel a filmet meghagytam de az utrrent programot újra kellet telepíteni. Az a kérdésem hogy létre lehet e valahogy hozni ismét a seedelést?

vagy új könyvtárat, mappát (ahol a film van) hozzá adni hogy seedelje tovább. ??? kicsit hüly kérdés tudom, de kiváncsi vagyok hogy valahogy létezik valami ilyesmi módszer?

2014. aug. 30. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Maga a torrent file megvan ? ha igen akkor csak rá kell klikelni és ha nem mozgattad el a letöltött filmeket máshová neki fog álni seedelni
2014. aug. 30. 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:
értem hát a torrent file már nincs meg :/ de letölthetem megint ugyanazt a filet, mert megvan hogy honnan töltöttem le, de a mappát (áthelyeztem)elmozgattam :(
2014. aug. 30. 18:56
 3/4 soccerway ***** válasza:

"Hogyan menekítsem át torrentjeimet egy windows újretelepítéskor? Legegyszerubb dolgunk akkor lesz, ha még csak most tervezzük az újratelepítést de még nem csináltunk semmit. Ez esetben csak menekítsük ki a beállítások mappát. (C:\Dosuments and Settings \Profilod \ Applications Data \utorrent mappa) Újratelepítés után másoljuk vissza ezt a mappát és a kliensünknek olyan lesz az egész mintha semmi se történt volna. ;) Ha csak utólag jutott eszünkbe a dolog akkor kicsit macerásabb lesz a dolog:

Állítsuk be a klienst

Állítsuk be az alapértelmezett letöltési helyet (CTRL+P->Letöltések) Vagyis itt az az szerepeljen ahol a (félig) letöltött állományok vannak.

Ezután mindent csináljunk úgy mintha frissen szeretnénk letölteni a dolgokat. Tehát elmegyünk a Trackerre, kikeressük a torrentet, letöltjük, majd megnyitjuk. Mivel fentebb már beállítottuk, hogy oda töltse a fájlokat ahol most is vannak, csak okéznunk kell. Végül egy kis (10-100sec) HASH ellenorzés következik és utána már folytatja a le vagy feltöltést a kliens."

2014. aug. 30. 18:56
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. aug. 30. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!