Pc összeállítása, na hogy is van ez?
Sziasztok, gépet szeretnék összerakni, olyan 250ezer forint értékbe, de nincs már jelenleg ismeretem a gépekbe, hogy mi hol tart meg ilyenek, régen foglalkoztam ezzel.
Néztem ezt az imperiumot, de sokan szidják, van itt valaki guru aki össze tudna dobni nekem egy árba ilyen kategóriás (bár hozzáteszem h ha 10ezer forinttal több lesz mert úgy lesz igazán jó az se érdekel) gépet? Azért azt megköszönném ha indoklás is lenne hozzá hogy miért csere ez miért csere amaz. Én azt olvastam egy fórumon, hogy maga ez a konfig nem is lenne rossz, de a ház pl hozzá nem illő, szal ilyenek.
Légyszíves valaki segítsen összerakni 250ért egy gépet, és indokolja meg hogy miért is, akkor megérteném én is.
Előre kösz minden segítséget!
Ja és azt elfelejtettem odaírni, hogy a Witcher 3ra építenék gépet, hogy fusson akadás mentesen max grafikán!
Tudom hogy még nincs hivatalos gépigény, de nagyjából csak belehet lőni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!