Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a probléma? Win7-telepítés

Mi a probléma? Win7-telepítés

Figyelt kérdés

Windows 7 Home premium x86 rendszert ítam fel pentdrive-ra a Windows 7 USB, DVD Download tool segítségével hogy bootoljon pendrive ról. és mikor újraindítom a gépet, a bootolásnál ezt írja.

itt a kép:

[link]

2014. aug. 30. 14:27
 1/3 Gábor_79 ***** válasza:
És megvolt a pendrive elsőre állítása a boot sorrendben a BIOS-ban? Nem kizárt, hogy a telepítő írása nem sikerült hibátlanra. Én egy programmal szoktam ellenőrizni [link] "Moba Live CD". Nem kell telepíteni 1,52 MB. Kiválasztod a pendrivét a programon belül és az virtuálisan futtatja. Akkor kiderül, hogy jó e.
2014. aug. 30. 15:38
 2/3 A kérdező kommentje:

igen megvolt a pendrive elsőre állítása a boot sorrendben a BIOS-ban!

a programról keresztül amit ajánlottál pedig megy a Boot :/ nem tudom akkor mi a gond...

2014. aug. 30. 15:45
 3/3 Gábor_79 ***** válasza:
Máskor használtad már a lapodon a pen-ről bootolást. Lehet azt is be kellene állítani, hogy BIOS szinten használja az USB portokat, mert nem mindig az az alapbeállítás. Ha megadnád az alaplap típusát konkrétabb javaslatot adhatnék. USB support-ot keress. Advanced > South Bridge Chipset Configuration körül, vagy "Onboard Devices" esetleg "Integrated Peripherals". példa. Mert BIOS-onként változó az elnevezés.
2014. aug. 30. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!