Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop márka? ki mire esküszik?

Laptop márka? ki mire esküszik?

Figyelt kérdés
ki mit gondol a laptopokrol márkánként?
2010. jan. 16. 22:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
köszi ezt a sok választ, multimédiázni kellene, szal film játék tanulás, játék csak ritkán és kevés kolesz miatt... szl olyan kéne amibe van jó vga is én speckó most egy dellben gondolkodom de még igen csak széles a kör, nekem is msi gxem van és 2.ra van szervizben mert egy gagyi szar. nem hűtt normálisan, kerreg meg minden baja van. és most leakarom cserélni, ezért irtam a kérdést:) hátha vki meggyőz nagyon :)
2010. jan. 17. 09:22
 12/20 anonim ***** válasza:
hp
2010. jan. 17. 10:49
 13/20 anonim ***** válasza:

04:47

Én meg azért nevetnélek ki titeket, hogy milyen hülyék vagytok.

2010. jan. 17. 11:55
 14/20 anonim ***** válasza:

04:47:

én érzem úgy vagy tényleg semmi értelme a CDnek amit kapott anyud? iyelt bárki csinál, viszont a gyári visszaállító lemez letöröl miden adatot a vinyóról, amivel semmire nem mész, jah, de nem lesz vírusod, de adatod sem. ha pedig nem töröl mindent, vagy nem futtat egy tök friss adatbázissal vírusirtást(kiírt CD nehezen), akkor nem is irt vírust szóval kukába vele...

Szóval nincs mit irigyelni, az a lemez semmire sem jó igazából :) egy rendes visszaállítóprogrammal jobb dolgokat lehet csinálni és ott már a telepített programok is visszakerülnek...

2010. jan. 17. 12:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Én személy szerint ACER-t használok (nem az elsőt) ami sokszor napokig megy. Eddig nem volt vele gondom. Jó még a HP is.
2010. jan. 17. 19:38
 16/20 anonim ***** válasza:
előző válaszoló vagyok, bocsi hogy lepipálom ennyire az Acert, de a legroszabb laptopmárka, és csak annyi benen a jo, hogy olcsó
2010. jan. 24. 13:13
 17/20 anonim ***** válasza:
még mindig az előző vagyok. kb mennyi pénzed van a laptopra, talán tudok ajánlatokat adni neked,lol laksz, irj privit
2010. jan. 24. 13:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ki volt az utolsó két válasz szerzője, de biztosan nem én (01-17 19:38). Az, hogy az Acer a legrosszabb saját tapasztalat, vagy csak a szomszéd Ödönke mondta aki "ért hozzá"? Én már nem egyet használtam (cégnél is vannak Acer cuccok) de SOHA nem járt egyik se szervizben. Ha saját tapasztalat az más, de hallomásból ne terjesszünk már marhaságokat!
2010. jan. 24. 19:16
 19/20 A kérdező kommentje:
győr:) am én dellre gondoltam
2010. jan. 31. 09:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem már három laptopom volt idáig. Az első Acer egy 2005 körüli konstrukció, az kb négy évet bírt, ami elromolhatott benne, azt meg is ette a fene, érintkezési hibás lett az adapter csatlakozó, széttört a zsanérja, ezüst burkolat kopik mint az állat,billentyűzet hullámzik,hűtőventillátor csak annyira van bedögölve,hogy a szobaklímához kell feltartani a notit, hogy felmenjen rá a Windows, mert formatáláskor automatice lekapcsol processzor tulmelegedés okán, cd -meghajtó is volt már durcás benne. Szóval az egy szar széria volt nagyon / travelmate. Aztán vettem egy Asus netbookot, ami azóta is perfekt,jó kis gép, de az adapter töltője az időnként bedöglik. Ez nem annyira gond,mert lehet hozzá külön kapni. Ezután valami oknál fogva vettem ismét egy nagyobb notebookot, ami Acer Aspore, és ez az Acer széria viszont teljesen jó. Már egy éve megvan,és semmi baja nincs. Ezerszer jobb konstrukció, sokat javult az Acer. Attól hogy kb. minden gyártónak lehetnek gyérebb sorozatai, még nem biztos hogy érdemes végleg lemondani arról a gyártóról. Én tapasztalatból tudom. Tehát Acerrel is összességében elégedett vagyok. Ár érték arányban ma már elég jó.
2011. szept. 3. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!