Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop márka? ki mire esküszik?

Laptop márka? ki mire esküszik?

Figyelt kérdés
ki mit gondol a laptopokrol márkánként?
2010. jan. 16. 22:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
ASUS <----ezt ajánlom:)
2010. jan. 16. 22:14
 2/20 anonim ***** válasza:
Nekem HP Pavilion van. Szeretem.
2010. jan. 16. 22:16
 3/20 anonim ***** válasza:
Nekem is HP van,csak nem pavilon..ajánlóm :-)
2010. jan. 16. 22:23
 4/20 anonim válasza:
szinten ASUS:)
2010. jan. 16. 23:01
 5/20 anonim ***** válasza:

Apple

Nem vagyok oda az Apple-ért, de még a rendszergazda tanáraim/ismerőseim (akik elég linux pártiak) is istenítik ezt a márkát.

De ez szinte külön kategória, még a HP ami szerintem nagyon jó, és volt már vele dolgom, de Dell-ről is csak jókat hallottam.

2010. jan. 16. 23:03
 6/20 anonim ***** válasza:
Dell Acer Lenovo/IBM ezek a legjobbak nálam.
2010. jan. 16. 23:40
 7/20 anonim ***** válasza:

Attól függ mire kell...

Ha még nem tudod akkor vegyél egy Lenovot, Dellt,HPt vagy vmi jó sok kimenetes csodát...aztán ha kitalálod mire használod akkor biztos lehet majd hozzá csatlakozni (ha lehet rá dugni dokkolót akkor külön pont!) Applet akkor vegyél ha túl sok pénzed van és nem félsz attól, hogy megráz néha töltés közben :)

Nekem egy Mitac gépem van, nem kapod meg szinte sehol, csak rendelésre, van rajta pár usb, LAN, wifi, meg DVI + egy bővítőhely...több nekem nem kell, de cserébe olcsóbb volt és bivaly erős...lassan 3 éve nyúzom sok dologgal és semmi gond nem volt (kivéve amikor eltörtem a töltőjét és leégett amiatt a belső táp - de még ekkor sem sérült meg semmi más)

Mindenki másra esküszik. de nem az a lényeg. hanem, hogy mire tudod/akarod használni. Tény hogy adnak olcsó gagyikat is, de azt olyan helyen adják, ahol megérdemled, ha már ott vásárolsz...

2010. jan. 17. 01:11
 8/20 anonim ***** válasza:
Nekem Fujitsu-Siemens volt 5 évig, most meg egy HP Compaq, mindegyik jól szerepel, sosem volt velük semmi gond.
2010. jan. 17. 02:41
 9/20 anonim ***** válasza:
Nálunk 4 lapi van a családban mind más márka,de az anyáét mi hárman nagyon irigyeljük. Egyedül ő kapott a gépéhez helyreállító/recovery cd-t,így ha kap pl egy vírust vagy bármi baja van a gépének, csak beteszi a lemezét és 9 perc múlva automatikusan van egy vadi új,friss Windowsa az összes driverével együtt,és nevet rajtunk ,hogy mi hogy félünk a vírusoktól és főleg az újra telepítéstől.
2010. jan. 17. 04:47
 10/20 anonim ***** válasza:
Mindenki másra esküszik előbb döntsd el mire kel és úgy válasz.Nekem 2 éves az MSI GX em és hibátlan igaz kicsit az átlag ár kategória felett van kb 270 000 volt.
2010. jan. 17. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!