Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop íjratelepítés hiba. Mi...

RITTGA kérdése:

Laptop íjratelepítés hiba. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Van egy lenovo laptop melyet nem rég vettünk.

megvétel után felkerült rá egy windows 8.1 50gb os particióra a maradék az 1 terrábol adat meghajtonak lett csinálva.valami miatt nem töltöttek be a weboladalak rendesen és ugy döntöttünk lehet a gép telepytésénél rontottunk el valamit ezért gondoltuk újrarakjuk.

csak hogy közbe ugye a családi képeket átraktuk az adat meghajtóra a régi gépről.

Na most ugye ilyenkor elég csak a c (50gb)os meghajtót leformázni ujratelepítéskor meg is tettük csak hogy utána nem engedte rárakni a windowst már nem emlékszem pontosan de valami 3 meg 2 betüs(partició,vinyó nem tom arra utalt) dologra hivatkozott

hogy arra igy nem lehet telepíteni olvastam olyat hogy az egészet lekell formázni hogy azzal ezt a bajt meglehet elvileg csinálni de ugye a képek rajta vannak és nem akarom hogy elvesszen.

Mi lehet a baj? ha csak úgy lehet megcsinálni hogy mindent le kell formázni hogy bírom a képeket letölteni egy usb re vagy másik gépre hogy ne vesszenek el oprendszer nélkül?

2014. aug. 28. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Te most tényleg egy 1 Tb-os vinyón 50 Gb-ot csináltál a Winnek??? Na jó, ez mellőzzük.

Egyébként igen, ha 2 partíció van, elég az egyiket formázni a reinstallhoz. Viszont azt nem tudom, h mennyi köze van ahoz, h csak 50 gigás. Elvileg elégnek kellene h legyen, de én tuti nem hagynék ennyire keveset neki.

Tényleg a legtisztább lenne leformáznod az egészet

2014. aug. 28. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Idővel a frissítések betöltik azt az 50 gigát. Igaza van az elsőnek.
2014. aug. 29. 00:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Oke az a legjobb ,de akkor lekell mentenem a masik particiorol az adatokat. Na azt hogy csinaljam ? Mert ügye op rendszer mar nincs rajta és. Anélkül meg nem tudom hogy.
2014. aug. 29. 03:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Linux live CD-vel
2014. aug. 30. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy pedig hiren's boot CD-vel, abban van linux, és mini windows xp is
2014. aug. 30. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!