Szeretnék beruházni egy új okostelefonra olyan 50-60e árkategóriában milyen telefont ajánlanátok?
Az én kiindulási alapom:
Samsung: egy idő után meghülyül, és elég soknak gyári hibás az aksija
LG: nem a telefonjairól híres, de ilyen árkategóriában már találsz jót
Sony: bőven nem tud annyit, mint amennyibe kerül..felesleges pénzkidobás, kivétel ha rá vagy izgulva a Sony-ra...akkor is felesleges pénzkidobás, de akkor úgy se tudom megértetni veled
ZTE: megbízható, igaz kicsit mindegyik ugyanúgy néz ki, de határozottan strapabíró, és 1 év után is olyan a teljesítménye, mint újkorában (az aksinak is)
HTC + többi tömeggyártmány: nem bízok az ilyenekben, és nincs is róluk jó tapasztalatom.
Végszó: ZTE-m van, rokonnak legutóbb (készülékhiány miatt) LG-t vettem, egyikünk se bánta meg.
Óh, a legfontosabb a kimaradt..a drága jó Windows Phone Nokia!
Ha nem akarsz 0-24 káromkodni, akkor nem veszel Windows Phone-os Nokiát.
Elozovel ellentétes vélemények vagyok... Ha 60e korul keresel telót, akkor elfelejtesz mindent ami Android! Az android meg a 150e ftos keszulekeken is laggol, kifagy, bejövő hívást nem lehet felvenni stb...
Windows Phone keszuleket mar jokat kapsz 60e ert. Nezd meg őket es próbál is ki. Miota ezt a rendszert hasznalom Wp8.0-tol, azota nyugalmam van.
Elozotol kerdeznem, hogy mi baja van a wpvel???
A windows phone imádóknak: lehet, hogy hardverileg jobban kezeli a dolgokat, de arra a telefonra szinte semmi nincs, és idétlen, idegesítő programon keresztül lehet csak rátenni dolgokat (lásd iPhone).
Nekem a ZTE Grand X In telefon 50 ezer volt, és semmi bajom nincs vele. Szóval elsősorban ki kell próbálni egy normális androidot, és csak utána véleményezni. Én se szóltam le addig a windows phoneokat, amíg nem volt dolgom vele.
Nem mondom, hogy nem gyors, de annyira idegesítően felhasználóbarát már a menüje is, hogy egy csecsemő szerintem hamarabb eltud rajta igazodni, mint egy gondolkodásra alkalmas, felnőtt ember. A beállítások része borzalmas, semmit nem találtam benne. Ráadásul szinte egyetlen épeszű, ingyenes alkalmazás sincs rá.
Ha nem menőzni kell, hanem használni, akkor Kínából hibátlan telefonokat tudsz rendelni már 150$ körül. Én egy Jiayu G3T-t vettem a Geekbuying-on. iPhone felbontás, 4,5 colos kijelző, 1GB RAM, 3 naponta kell csak tölteni és még sorolhatnám az előnyeit.
Vám nincs, csak ÁFÁ, ha peched van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!