Vettem egy iphone 4s és félek h lopott vagy talált?!
Figyelt kérdés
Vettem egy iphone 4s és attól tartok h lopott vagy talál. Fesztiválon vettem meg kedvező áron kifüggetlenítve egy illetőtől aki azzal indokolta h szüksége van a pénzre mert elfogyott neki és ezért adja el. De rá 2 percre gondoltam be igazán h mi van ha lopott vagy talált. Sim kártyám nem mertem bele rakni azóta is ki van kapcsolva, ha lopott vagy talált akkor könnyen megtalálható ha leformázom és ha van rajta Find my iphone nevű program akkor az törlődik. Valaki segítsen h mit tegyek mert azért a pénzem se akarom elbukni... Használni szeretném ha már az előző gazdáját nem lehet emgtalálni mert utólag gondoltam bele h melyik hülye adná el a telefonján 10e ft-ért főleg egy 4s-t.2014. aug. 28. 18:30
1/4 ksztella válasza:
10 ezerért biztos ,hogy van valami :) szólj a rendőrségnek,hogy mi a teendő.vagy nem tudom :)
2/4 anonim válasza:
haha 10.000-ért....
és mi van akkor ha nem is igazi Iphone-t vettél hanem egy kínai hamisítványt?
3/4 A kérdező kommentje:
nem hamisítvány hanem rendes eredeti...
2014. aug. 28. 19:20
4/4 anonim válasza:
Hát ha a becsületed 10e Ft-ot ér, akkor most ne siránkozz, hanem próbáld használni. Ha a Find My iPhone be volt kapcsolva, akkor nem fogod tudni úgysem.
Nyilván lopott. Ha találta, addig volt talált, amíg el nem adta, onnantól lopott így is, úgy is.
Szerintem tudod, mit kell csinálni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!