Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy telepítsek Ubuntu 14....

Hogy telepítsek Ubuntu 14. 04-et Windows 7 mellé?

Figyelt kérdés

Sziasztok hogy telepíthetnék Windows 7 Ultimate Operációs rendszerem mellé Ubuntu 14.04-et mivel hogy az Ubuntu szerintem nagyon jó Operációs rendszer és a másik gépemen is alkalmazom de a munka és más dolgok miatt lenne csak a Windows.

Köszönöm Előre!!

2014. aug. 27. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
40%

Másik partícióra kell telepíteni a rendszert, és akkor fogod tudni használni mindkettőt.

De javasolt Linuxra Windows telepíteni és nem fordítva, mert a Windows megcsinálja rendesen a bootloader-t, meg Linux esetén nem fogod tudni telepítés után elindítani a rendszert, csak ha bizonyos dolgokat átállítasz (azt nem tudom, hogy mit).

2014. aug. 27. 19:28
 2/6 A kérdező kommentje:

De ha van nekem egy másik vinyóm és arra telepítem a linuxot?

de tudom hogy kell Windows Mellé Linuxot csak ennyit akartam :)

2014. aug. 27. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:

húzd le telepítésig a Windows rendszerét.

Telepítsd a linuxot, majd dugd viussza a Windows -os HDD -t.

Indításkor Boot menüt előhívod (F10~F12) és kiválasztod melyik lemezről induljon.

2014. aug. 27. 20:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ment a zöld pacsi :-)
2014. aug. 27. 22:26
 5/6 Z0lcsi ***** válasza:
100%
az első hozzászóló rosszat írt. először a windowst érdemes feltenni, és azt követően csak a linuxot, mivel a linux látja, hogy van mellette egy windows és beleteszi a boot menübe, a windowst meg véletlenül sem érdekli, hogy van linux is a másik partíción, így nem fogsz tudni választani, egyből windows fog bejönni - persze meg lehet oldani windowsról is, hogy bekrüljön a linux a listába.
2014. aug. 28. 09:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm megoldottam a problémám nagyon köszönöm :)
2014. aug. 28. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!