Valaki elmondja nekem hogy kell a galaxy mini plust rootolni romot rakni rá stb?
Figyelt kérdés
olvastam már többször is de valahogy nem jövök rá arra h hogy kell. nem is lenne rá szükség de már nagyon lassú és csak állandóan kikapcsol.
HA LEHET MINDENT MONDJATOK E LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE KB ONNAN KEZDVE ,HOGY : ITT A KEZEMBEN A GYÁRI ÁLLAPOTÚ GALAXY MINI PLUS-SOM
2014. aug. 27. 17:48
1/3 anonim válasza:
Hát ez nem ilyen egyszerű, és amúgy tönkre is vághatod vele a telefont. Olvasgass még egy kicsit...nagyon sok cikk van neten, ami lépésről lépésre, linkekkel együtt leír mindent.
Nem fog helyetted utánajárni senki, mert nem 5 perces elfoglaltság. Annyit súgok, hogy ROM-ot rátenni pl az ODIN programmal tudsz.
2/3 A kérdező kommentje:
már ez is sok segítség köszi!
úgy gondoltam hogyha valaki profi benne akkor leírja ztán kész de ezekszerint ez összetettebb na mindegy.
2014. aug. 27. 22:36
3/3 anonim válasza:
Hát igen, sajnos telefonoknál nem olyan egyszerű a helyzet, mint PC esetén. Az se mindegy, hogy milyen ROM-ot töltesz le, de bízok benne, hogy megtalálod, amit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!