1/9 Tibike99 válasza:
Farmroot,Superoneclick, és egyebek attól függ milyen a telelfonod nézz utána google rengeteg mindent kidob ;)
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
(2. válasz adó vagyok) Nem mintha tudnám hogy mit jelent a root szó XD
6/9 anonim válasza:
Telefon tiputol függ valamelyik root fajta szétbasza a telefonod a másik nem a towel root nagyon sokat támogat csak de csak egy bizonyos kernelt,samsung galaxy minit (ujabb fajtát(csak cwm ből lehet rootolni de ahhot elötte a cwm et telepyteni kell valamilyikre ki sem találtak megolást stb......
7/9 Tibike99 válasza:
Nekem volt egy Xperia x8 am én azt rootoltam custom romokat raktam meg ilyenek :D most egy Gsmart Aku A1 em van azt csak rootoltam mert ugye úgy nem veszt garanciát a telefon de én is neten nézelődtem olvasgattam videókat néztem stb és manapság van olyan hogy osztálytársam hoz 1 telót ki rootolom meg csinálom amit kell rajta viszi vissza a gazdinak de ez is nagyon ritka szóval nézegess neten videót meg ilyenek de jó alaposan olvasd el majd lépésről lépésre kövesd !
8/9 anonim válasza:
Tibike99 ... és ÁFÁ-s számlát tudsz-e adni? :))
9/9 Tibike99 válasza:
nem :D amúgy elárulom hogy mivel osztálytársamé volt mind 2 telefon így nem kértem érte semmit meg nem foglalkozok ilyenekkel :D volt 1-2 játék amiben csaltam igen a telefonomon de semmi értelme ... jah és úgy vette meg a telefont hogy nem gyári android volt rajta és lassú volt neki vissza raktam neki 1 régebbit ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!