Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak a Macbookkal?

Mit csináljak a Macbookkal?

Figyelt kérdés
Már elég régóta megvan a macbookom,és újra akartam telepíteni az egészet, el is kezdtem minden rendben volt vele már a 2.cd is beraktam és egyszer csak lefagyott minden nem tudtam vele mit kezdeni,kikapcsoltam a nagy gombal.kivettem a cd-t és ujra akartam kezdeni az egészet,de már nem ugyanazt hozza fel,vagyis nemtudok tovább menni mint eddig. miért? :S segítsen valaki!
2014. aug. 26. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak fórumok direkt Apple felhasználóknak, illetve szervizek és saját boltok. Ott szerintem nagyobb eséllyel kapnál választ.
2014. aug. 26. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg rárakni a lebújabbat (OS X Mavericks), ahhoz már nem kell CD. Vagy várj egy kicsit és jön a Yosemite.
2014. aug. 26. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:

CD/DVD-ről úgy tudod indítani, ha bekapcsolás közben nyomod az Alt-ot is. Erre kapsz boot menüt, kiválasztod a telepítő DVD-t és megpróbálhatod újra.

A Mavericks, vagy a Yosemite csak úgy online nem fog pattanni a gépre, legalább egy Snow Leopard kell hozzá, hogy online telepíthess. Egyszer. Utána csinál egy recovery partíciót, amiről ha elindítod, már tudod CD/DVD nélkül újratelepíteni, de addig nem.

2014. aug. 26. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!