Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehetne helyet felszabadí...

Hogy lehetne helyet felszabadítani?

Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy nem lenne elegendő helyem a c-meghajtón ahol csak programok vannak fent meg a windows 7,a rendszer azt írja ki hogy nincs elegendő hely a meghajtón, kb 30 mega szabad meg 1 giga között változó, a c meghajtó az 40 gigára van particionálva.

2014. aug. 23. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Én most az utolsó telepítésem során 60 gigára hagytam a rendszer partíciót. Ez annyira elég, hogy pár hónapig nem telik meg a frissítések és a programok szemetei miatt. Utána megint újra fogom rakni úgyis.
2014. aug. 23. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
A Dokumentumok mappát linkeld át d: -re
2014. aug. 23. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Win7-nek szoktam hagyni 80-100 gigát is néha.

De tényleg nem rossz ötlet linkelni a Dokumentumokat. A következőt kell tenned:

- Átmásolod a Dokumentumok mappád a nagyobbik partícióra

- Megnyomod ezt: Windows gomb + r

- a megjelenő ablakba beírod: cmd

- beírod ezeket a parancsokat:

D:

mklink /D C:\Users\<A felhasználóneved>\Dokumentumok Dokumentumok

2014. aug. 23. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:
a dokumentumokat átmásoltam de ha beírom azokat a dolgokat akkor azt írja ki, hogy a rendszer nem találja a megadott fájlokat.
2014. aug. 23. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem tudom, nincs előttem most windows, valahogy találd ki az elérési utat... De valami ilyesmi lesz :)
2014. aug. 23. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!