Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7-em van, megtelt a...

Ildiko1235 kérdése:

Windows 7-em van, megtelt a lemezem, szeretnék helyet felszabadítani. Mely programokat tanácsos békén hagyni, és miket lehet törölni? Kezdő netes.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Először is tegyél rá egy CCleanert és futtasd le a tisztítást: [link]

Aztán a programok telepítése törlése (Vezérlőpult) menüben néz szét és ott uninstallálj olyan programot, amit te tettél fel és nem használod...

2012. ápr. 23. 17:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Van CCleanerem, minden reggel futtatom, de megnézem hogy tudok e uninstalni.Sajnos még memória vesztést is jelez a gép, de azt se tudom hogy kell megoldani:( Köszi a tanácsot.:)
2012. ápr. 24. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány és mekkora partíció van a gépen és mennyi a szabad hely a többi partíción, ha van?
2012. ápr. 24. 14:57
 4/7 A kérdező kommentje:

két lemez van,egy rendszer számára, egy másik meg a C lemez.

A processzor,3.06GHz

A RAM 1,00GB

Az elsődleges merevlemezen(C) 2GB szabad, a 37GB-ból.Az a bajom, hogy használni tudom a gépet,ezekhez nem értek:( Plussz, reggelente élményindexet kell frissíteni, mert hardvert észlel a gép, pedig semmit sem telepítettem:(A C lemezem mindig tele van, letöröltem amit mertem, telepítettek közül is, amibe biztos voltam hogy én tettem fel, de a többihez nem merek nyúlni, mert nem emlékszem ki telepítette, én vagy a rendszer, folyton jönnek frissitések.:(Videókat nem tárolok, van rengeteg képem, de az szerintem nem segítene sokat.A z oprendszer 32 bites.a grafikus memória(ha fontos)251MB.Ezeket tudtam meg:( Remélem ez alapján tudsz segíteni, kérlek ha igen egyszerű nyelven tedd:)Köszi.

2012. ápr. 25. 09:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Na sikerült felszabítani a C lemezt 37,1GB-ról,15,8 GB-ra, leszedtem a sok képet,zenét.Ennek lehet köze az élményindexhez?
2012. ápr. 25. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Az élményindexes dologhoz nincs köze. Ezek szerint egy csomó kép és zene volt a "C"-n. Nagyon helyes, hogy átpakoltad. Most egy ideig lesz helyed. Az hogy mindig új hardvert észlel nem egy normális dolog. Talán valamelyik illesztőprogram nincs fent vagy sérült, de ezt így látatlanba nem tudom neked megmondani. Ha kiírja azért nézd már meg, hogy milyen új hardvert talál minden reggel...
2012. ápr. 25. 16:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajgó szívvel leszedtem minden,képet,dalokatt mert nem tudtam hogy át is pakolhatom:( azt se hogy hova.De mindegy, beszerzem újra:)Fogalmam sincs milyen harsvert jelez, hisz minden telepített programot ,amit én tettem fel leszedtem végleg. Nagyon köszönöm a segítségedet:)
2012. ápr. 26. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!