Windows 7-em van, megtelt a lemezem, szeretnék helyet felszabadítani. Mely programokat tanácsos békén hagyni, és miket lehet törölni? Kezdő netes.
Először is tegyél rá egy CCleanert és futtasd le a tisztítást: [link]
Aztán a programok telepítése törlése (Vezérlőpult) menüben néz szét és ott uninstallálj olyan programot, amit te tettél fel és nem használod...
két lemez van,egy rendszer számára, egy másik meg a C lemez.
A processzor,3.06GHz
A RAM 1,00GB
Az elsődleges merevlemezen(C) 2GB szabad, a 37GB-ból.Az a bajom, hogy használni tudom a gépet,ezekhez nem értek:( Plussz, reggelente élményindexet kell frissíteni, mert hardvert észlel a gép, pedig semmit sem telepítettem:(A C lemezem mindig tele van, letöröltem amit mertem, telepítettek közül is, amibe biztos voltam hogy én tettem fel, de a többihez nem merek nyúlni, mert nem emlékszem ki telepítette, én vagy a rendszer, folyton jönnek frissitések.:(Videókat nem tárolok, van rengeteg képem, de az szerintem nem segítene sokat.A z oprendszer 32 bites.a grafikus memória(ha fontos)251MB.Ezeket tudtam meg:( Remélem ez alapján tudsz segíteni, kérlek ha igen egyszerű nyelven tedd:)Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!