Hogyan tudnák belépni a regisztrybe regedit. Exe manuális indítása nélkül, telepitő cd nélkül?
Figyelt kérdés
Előzmény :Egyszerűen nem indul el a registry. A dolog előzménye lehet hogy mivel a google chromét a D meghajtóra szerettem volna a C meghajtó helyett telepítení,bele írtam a registrybe.Valószínűleg itt rontottam el-HKEY_LOCAL_MACHINE » SOFTWARE » Microsoft » Windows » CurrentVersion.Megkerestem jobb oldalon a ProgramFilesDir kulcsot,duplán rákattintottam és 2 helyen változtattam:C:/Program Files meg a C:/Program Files(x86) mappa. A C helyére D-t írtam mindkettőnél.Ezután újraindítottam.És most a gép nem találja a regedit exe fájlt,hogyan tudnám ezt rendbehozni? WINDOWS 8.1 rendszerem van.2014. aug. 21. 21:48
1/2 anonim válasza:
Mi bajod azzal, hogy elbattyogsz a könyvtárhierarchiában a regedit.exe-in? A registry mókolása nem esett nehezedre.
2/2 anonim válasza:
Tudtommal a regedit "hívója" a windows mappában van,tehát valószinűleg sérült a file.
Vagy...
Tölts a neteől valami regisztrációs adatbázis szerkeztőt,és csináld vissza azzal.pacsi,ha segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!