Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik Windows-t telepítsem...

Melyik Windows-t telepítsem fel a gépre?

Figyelt kérdés
Lenne egy kissé öreg Fujitsu-Siemens laptop, amin Windows Vista van. Valószínűleg le fog menni róla minden és egy új OS-t is rakok rá, mert a Vista nem az igazi. Win 7-et használok most az asztali gépen, és meg vagyok vele elégedve. A Win 8 jobb nála? A Windows 8 és a 8.1 miben különbözik?

2014. aug. 20. 00:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy azért nem értünk egyet, mert te a 32 bites Win7-ről beszélsz, én pedig a 64 bitesről.

Nagyon nem mindegy... és a "szerviz pakk" sem.

2014. aug. 20. 17:24
 12/14 A kérdező kommentje:
XP-t nem fogok rárakni, legalábbis nagyon nem szeretném. 2 giga RAM, 32 bites oprendszer. Igaz, hogy jobb processzorral, de asztali gépen évekig játszottam, neteztem, néztem filmeket Windows 7-tel és nem volt gondom a 2 GB RAM miatt.
2014. aug. 20. 18:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Nemhát 2 gb ram elég és ha bírja a gép rámehet a windows 8.1 is az jobb a 7 nél. xp t énse szeretnék a helyedben
2014. szept. 10. 22:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Nos azóta történt egy-két dolog. Felraktam rá végül a 8.1-et, 32 bites rendszerről beszélünk. Egy Intel Genuine T2250-es CPU ketyeg benne, 1,73 GHz két magon, 2 GB RAM-mal megtoldva. Szerintem teljesen simán fut a rendszer, nyilván nem fogom játszásra használni, de netezésre, filmnézésre, torrentezésre stb. tökéletes.
2014. dec. 3. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!