Melyik Windows-t telepítsem fel a gépre?
Figyelt kérdés
Lenne egy kissé öreg Fujitsu-Siemens laptop, amin Windows Vista van. Valószínűleg le fog menni róla minden és egy új OS-t is rakok rá, mert a Vista nem az igazi. Win 7-et használok most az asztali gépen, és meg vagyok vele elégedve. A Win 8 jobb nála? A Windows 8 és a 8.1 miben különbözik?2014. aug. 20. 00:22
1/14 anonim válasza:
Kissé öreg gép?
Mennyi memóriával?
Ha 4 GB-nál kevesebb, akkor inkább XP javasolt.
3/14 anonim válasza:
Személy szerint Windows 7-et jobbnak találom, mint a 8-at, és nem csak a grafikai megoldások, hanem főleg a stabilitás miatt (8.1-re is értem ezt). Ugyanazokon a gépeken 7 stabilabban ment nekem, és kevesebb volt a szoftveres kompatibilitási probléma. Ha pedig 8-at akarsz: 8.1-et tedd fel, mert sokat javítottak rajta.
#1: én 2GB-ot tartanék inkább reálisnak.
4/14 anonim válasza:
A választás pofon egyszerű.
Azt az oprendszert válaszd amihez van driver.
5/14 anonim válasza:
2 GB-tal elindul, de ha már valamilyen programot is szeretnél futtatni, akkor a 4 GB javasolt.
6/14 anonim válasza:
#5: évekig 2GB RAM-os notebookon dolgoztam (Visual Studio 2008 + .NET CF) Win7-en, és esetek döntő többségében elég volt (mikor Eclipse is bejött a képbe, meg virtualizáció, onnantól vált kevéssé).
7/14 anonim válasza:
Ahogy én láttam a win7-et jobban veszik és megbízhatóbb.De erre a gépre én az XP-ét találom a legjobbnak.
8/14 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy épphogy elvegetáljon vele a gép, és negyed óra alatt talán el is induljon.
Régi gépre XP való (ha nem túl régi).
9/14 Emberek válasza:
#1 Elegge tullottel a celon. 2 GB RAM boven eleg a win7-nek, en is evekig toltam ennyivel a hetes remdszert, eleg sokat jatszottam rajta, es semmi problema nem volt a memoria mennyisegevel. Nyilvan egy igenyesebb jatek nem indulna el, de otthoni munkara, regebbi jatekokra, fullhd, es quad hd filmekhez boven eleg.
10/14 anonim válasza:
HP-s laptop 2GB RAM-al és Windows 7-el nekem már 3-4. éve tökéletesen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!