Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy képet be szeretnék állitan...

Egy képet be szeretnék állitani háttérnek de jobb egérgombbal nem tudom, van esetleg valami kombináció?

Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 20:53
 1/9 aulac ***** válasza:

Start menű-->Beállítások-->Vezérlőpult-->Megjelenítés.

Katt az "Asztal" fülre. Katt a "Tallózás" gombra.

Kikeresed a képet amit akarsz és kész.

2010. jan. 14. 21:01
 2/9 A kérdező kommentje:
nem azzal van a gáz, hanem hogy eleve a képet nem tudom lementeni :D
2010. jan. 14. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:

vagyis egy weboldalról akarsz egy képet leszedni magadnak háttérképnek, de le van tiltva a jobb gomb és nem tudod.

ha ez a helyzet

mézd meg esetleg a weboldal forráskódját és keresd ki a kép elérhetőségét ami kell neked.

2010. jan. 14. 21:23
 4/9 anonim válasza:
Vannak oylan képek amiket nem lehet lementeni.én oylankor azt szoktam hogyha elég nagy a kép hogy Print Scrn,aztán paint -beilelsztés-mentés-és utána Frame master progi,ott tallozás-megkeresem a lementett képet,beillesztem,és kivágoam képet hogy jó legyen.aztán mentés.ennyi.
2010. jan. 14. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért futsz felesleges köröket a printscreen el?

Ha már beraktad paintba, akkor ott vágd ki a megfelelő képet, másold e, lekicsinyíted a rajzterületet, beilleszted újra, és elmented.

2010. jan. 14. 21:27
 6/9 aulac ***** válasza:

Linkeld be az oldalt.

Letöltöm és elküldöm.

2010. jan. 14. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Nincs elmenthetetlen kép a Firefoxban, ha ott akarod.

1. a jobb klikk tiltását is lehet tiltani a tartalom/javascript/haladó-nál.

2. eszközök (vagy jobb klikk)/oldal adatai/média itt minden fel van sorolva, lehet menteni is.

2010. jan. 14. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha le van tiltva a jobb klikk én bekapcsolok egy letöltésvezérlőt (pl. Orbit) és belehúzom a képet. Az is lekapja.
2010. jan. 14. 22:15
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2010. jan. 15. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!