Lenovo G500 notebookomon a lemezhasználat (a Feladatkezelő szerint) 0%-ról 100%-ra ugrál, majd vissza pár másodpercen belül. Mi lehet az oka?
Intel(R) Pentium(R) CPU 2020M @ 2.40GHz 2.40GHz
4.00 GB (3.90 GB használható)
64 bites operációs rendszer, x64-alapú processzor
Azt kifelejtettem, hogy Windows 8.1 az oprendszer... :)
Megnéztem a próbaverzióval, és az nem jelez hibát, ennek ellenére továbbra is fenn áll a probléma.
vinyócsere, vagy próbáld meg újratelepíteni az egészet!
nekem T500-asom van, használtan vettük, most egy SAMSUNG 840EVO 120GB SSD van benne de a gyári hdd is állítólag ugyanezt csinálta. ez sztem akkor van ha nagyon sok rajta a szir-szar és egyébként sem erős a HDD. én javasolnék egy SSD-t bele, már a rezgésállóság miatt! ...közben néztem google képeket, és ez egy ideapad. sztem jobban jártál volna egy thinkpaddal, de te tudod! mondjuk az a HDMI csatlakozó vonzó, meg még egy csomó extra, de... na eltértem a tárgytól! próbáld meg újratelepíteni, ha akkor is ezt csinálja akkor vegyél egy új vinyót! azt már döntsd el te hogy HDD vagy SSD(az utóbbinál ne tartson vissza hogy 1000-szer írhajó újra minden szektor, mert én fél év után írtam újra kb mindegyiket 4-szer, azaz 30 évig lenne jó ezzel a használattal! és én pedíg töltöttem le mindent, virtual Boxoztam magyarul gyilkoltam mint a fene! viszont XP-re ne végy SSD-t mert kinyírja!(ne olvass elo minden cikket az SSD-ről, kb ennyi a lényeg!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!