Szerintetek milyen facebook oldalt lenne érdemes üzemeltetnem?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt regisztráltam egy kamuprofilt, amit nagyon sokan bejelöltek, jelenleg 4800 ismerőse van. Olvastam, hogy lehetőség van a felhasználónevet oldallá alakítani, most ezt szeretném megvalósítani, a korábbi ismerősök az oldalon automatikusan annak lájkolói lesznek. Ennyi kedvelő egész jó kiindulópont lenne. Az átalakításnál 1x megváltoztatható a név. Szerintetek milyen oldaltn lenne érdemes csinálnom, ami érdekelné az embereket? Sokoldalú vagyok, nekem szinte mindegy, csak népszerű legyen (idővel)2014. aug. 16. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!