Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyiket ajánjátok apple...

Melyiket ajánjátok apple laptopot vagy windows laptopot?

Figyelt kérdés
most mék közép suliba és vennem kell egy laptopot a laptopot programozásra is használnám meg film nézésre netezésre. ÉS én ki néztem egy macbook airt csak sok ismerösöm mondja hogy a windows jobb meg ilyenek és nem tudom hogy igazuk van e mert soha nem volt nekik se a kezükbe csak ugy rá mondák hogy ki probálták már ( bocs a helyes irásért siettem és mobilrol vagyok)

2014. aug. 14. 20:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
16 leszek egyébként
2014. aug. 16. 14:28
 12/13 anonim ***** válasza:

MacBookot vegyel. En is 16 vagyok, elegem lett a win allando lefagyasabol, fagyasabol es raszantam magam egy dragabb gepre. Nem bantam meg, sot. Egyebkent en csak netezesre, filmezesre hasznalom, esetleg kepszerkesztes.

Ami negativum az az, hogy messze van a szerviz ha valami tortenne vele (nem szokott) es 60 km-re, Becsben van a legkozelebbi szerviz.

Ne hallgass a win-fanokra, nagy reszuk olyan sotet, hogy meg nem is latott MacBookot, de fikazza mert fu apple fu draga fu semmi sem fut rajta...

A masik tipus az nagyon is jol ismeri, csak mivel neki nem telik ra, szidja.

Probald ki, szrintem nem fogod megbanni.

2014. aug. 17. 23:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Álltalában mindenki a windows-al nyomul mert az olcsó meg lopható. De hát most ez szubjektív, én apple-t ajánlom ha van rá pénzed és ki is használod. Ezen azt értem, hogy napmint nap használod változó terehlés mellet, főként ha sok dolgot csinálsz egyszerre a gépen. Egy biztos az életben gondod nem lesz vele, viszont készülj arra ha fejlesztenél, cserélnéd, gyanítani fogom hogy a büdös életbe nem akarsz majd windowsra visszatérni. :)
2014. nov. 4. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!