Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehet az hogy Windows 8...

LOLoszto kérdése:

Mitől lehet az hogy Windows 8 nem mindíg tud rácsatlakozni a Dlink router wifijére?

Figyelt kérdés

2014. aug. 14. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Másik eszköz tud?

Arra tippelnék, hogy a router haldoklik...

Nekem 1-2 másodperces áramszünet után szokott ilyen előfordulni TP-LINK routerrel. De akkor nem tudok telefonnal sem rácsatlakozni, és egy újraindítás (kihúzom a router tápját, aztán visszadugom) segíteni szokott.

2014. aug. 14. 13:15
 2/5 A kérdező kommentje:
a telefonom se tudott régen mindíg illetve igen áram szünet uán szokott rosszalkodni... ha kihúzás van amikor segít de nem mindíg. de egy másik win7es laptop rá tudott csatlakozni. (kábellel tök l megy minden)
2014. aug. 14. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, legutóbb nekem is ment kábelen, de telefonnal nem tudtam a wifire csatlakozni.
2014. aug. 14. 14:48
 4/5 P.O.C. ***** válasza:
Nincs sok Wi-Fi közelben?
2014. aug. 14. 15:42
 5/5 A kérdező kommentje:
nem. 1 darab sincs
2014. aug. 20. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!