Dell inspiron 5110 notihoz hány wattos töltő kell?
Vagy a (hibás?) töltőn, vagy a notebook alján lévő matricán szerepel a feszültség és az áramerősség. A feszültség általában 19V körüli, az áramerősség 3-7A között mozog. Szorozd össze ezt a két értéket és megvan.
Pár példa:
19V * 3,42A = 65W
19V * 4,72A = 90W
19,5V * 6,7A = 130W
Üdv!
Igazából működik,csak bootolás előtt olyasmit ír ki angolul,h kevés a teljesítmény,és a nootbook teljesjtménye ezáltal gyengébb.
De az akkumulátornál nem ír ki ilyet.
4,6 amper az áramerősség,19.5 volt a feszültség,és 90 watt a teljesítménye.
Úgy gondolom h a nagyobb teljesítményű tápra megoldódna a probléma,bár igazából annyira nem zavar,mert elvileg ha feltölti az akksit,arról már a max teljesítménnyel tud működni.
Megnéztem,több áramerősségű adapter is jó hozzá.
Viszont elkezdtem gyanakodni,mert eddig ma meg nem írta ki..
Szóval kivettem az aksit,és csak akkor írta ki,az egyik tartó pöcök nem volt bekattintva.Nem is ez a lényeg,sztem a csak a direkt adapteres használatban van teljesítménycsökkenés,akkuval le kell adnia,hisz úgy nem is ír semmit.
Az én angolom szerint viszont többek közt kevesli a 90 wattot,mert akkorát kér,vagy nagyobbat.
A szövegen ez áll.:
The AC power adapter wattage and type determinated.
The battery may not charge.
The system will adjust the performance to much the power available.
Please connect a Dell 90 Watt adapter,or greater,the best system performance.
Strike the F3 key (before F1-F2) if you do not want too se power warning message again.
Strike the F1 key to coninue,f2 the run setup utility.
A lényeget értem belőle,de hátha pontosabbat tudtok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!