Garanciális számitógépnél hogy lehet rendezni a garanciát hogy nekeljen bemennem aba az üzletbe ahol vásároltam?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy ismerösöm javaslatára egy asztali számitógépet alkatrészekböl összerakva az lenne a gond az ismerösömmel megszakadt a kapcsolat mondta ne is keressem többet. Mikor még joba voltunk javasolt nekem egy számitőgép üzletet ahova sose jártam eleinte a régi gépem fúra volt bevittem ebe az üzletbe pont egy becsületes szervizes volt bent aki 1 perc alat megmondta winchester hibás a gép.Én bizonyos ok miatt vettem egy új gépet a régi helyet ebe az üzletbe amit persze nagyon megbántam mert az üzletvezetö is egy cigányember látszik rajta hogy az enegem a windows sal is becsapot mert nem azt telepitete rá amit megbeszéltünk meg a tápegységem miatt is bementem mert hangos volt és flegmán beszélt velem. Az lenne a gondom nála van a garanciám és én szeretnék etöl az üzletöl véglegesen eljönni mert van egy bolt ami tiszteségesen kiszolgál és mindenbe nagyon segitökész. Az lenne a kérdésem van e lehetöségem ara hogy ahol most van a gépem alkatrészeinek a garanciája garanciapapirt követelni etöl a cégtöl és azzal a megoldással élni hogy a másik üzlet igaz pénzért tesztelné le a gépet deha hibás az alkatrész és van garancialavelem eltudom e küldetni velük pénzért a gyártonak ? Válaszotok elöre is köszönöm !2014. aug. 12. 21:56
1/6 A kérdező kommentje:
Amugy a Ceo ról lenne szó senkinek se ajánlom öket
2014. aug. 12. 21:58
2/6 A kérdező kommentje:
helyileg Budapesten
2014. aug. 12. 21:58
3/6 anonim válasza:
Basszus, központozást sűrűbben is használhatnál.
A garanciát a gyártó vállalja, nem az üzlet, így ha találsz pl. márkaszervízt akkor oda is beadhatod a hibás alkatrészt. Azt ne várd, hogy egy másik üzlet ingyen foglalkozzon a garancia ügyintézésével.
De jól értem, nincsenek is nálad a garancialevelek?
4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen nincsenek mert az az üzletvezetö ahol vettem nemadot semmit az van rajt a papirján hogy ök végzik a garanciát. nekem csak egy blokot adot semmi mást pedig a tápegység is milyne hangos a gépbe. Azt persze nemvárom a másik üzlet ingyen intézze a tesztelést garanciát de megfüzetném nekik a postát tesztelést
2014. aug. 12. 22:06
5/6 anonim válasza:
Ezek használt alkatrészek? Vagy nem értem miért nem kaptál papírokat. Én a dobozokat, zacskókat, mindent elkérnék ilyen helyzetben.
6/6 A kérdező kommentje:
Dehogy használt alkatrészek új alkatrészek mondtam egy blokom van amin van a vételár összvissz mennyit füzetem a számitógépért. Dobozok megvannak de garancialevél sajnos nincs
2014. aug. 12. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!