Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen ventilátort vegyek a...

Milyen ventilátort vegyek a vashoz?

Figyelt kérdés

Kellene egy 12 és 14 cm-es 4 pin csatlakozójú ventilátor a házba.

A kettőre összesen 7-8k van rá.

Amiket néztem eddig(szerintem jó lenne):

[link] ---> ez jó ?

[link] ---> ez túl hangos ?

Fontos még,hogy lehetőleg ne legyen ledes , ha mégis akkor csakis piros leddel rendelkező. Köszönöm szépen (pontozok mindenkit fel ;) )

Ui: a mostaniakba automatikusan tesznek pin átalakítót ?

2014. aug. 11. 19:14
 1/6 A kérdező kommentje:

Egyébként a 14-es menne oldalra, a 12-es hátulra.

Hátul szívja , oldalt pedig fújja befele ,vagy ott is szívja ? Elől egyébként egy gyári 12 cm-es van.

Hogy lenne a legjobb hűtés ?

2014. aug. 11. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ezek a legjobbak. Nekem fehér van, semmi hangja nincs.

2014. aug. 11. 19:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, még azért várok mástól is :)
2014. aug. 11. 19:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Szerintetek ez így jó ? Ár-érték arányban szerintem verhetetlen

Arctic F12 PWM és Arctic F14 PWM

Csendesek is ,olcsók is

a 14-es 3-4k körül megvan

a 12-es pedig 2-3 k körül van meg. Bőven kereten belül maradok.

2014. aug. 11. 20:02
 5/6 Gábor_79 ***** válasza:

Nem tudom mennyire zavar a hangja úgy általában, de a Jetflonak van rendesen maximumon (95 CFM). Nekem egy fehér fényű van, az valamiért olcsóbb a többinél és szeretem, pedig van azon kívül pár másik féle. Az Artic is elmegy, nem is hangos és elvileg jó légszállítása is van; 77 CFM (köbláb/perc) /ilyenem nincs csak 12cm-es. A piár szerint folyamatos használatra van tervezve.

Az elérhető két legerősebb amit ismerek a példa kedvéért. Mind a kettő 14 centis 4 pin PWM-es, de a kör alakúnak 12-nek megfelelő furattávja van. [link] 110 CFM (187m³/óra) [link] 130 CFM (221m³/óra). Ez utóbbi, olyan hangos, hogy megbolondulsz 2500 fordulat percenként. Nekem is van, de nem mertem elindítani:) . Innen a szállítás 2000, úgyhogy a kettő több lenne 8-nál. Azért mondom, csak példa.

2014. aug. 11. 20:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát igen itthoni célra nem épp jó ilyen hangrobbanás erejű ventilátort venni, ez max olyan gamer gépekbe jó, ahol tényleg extra fontos a hűtés, bár oda meg gondolom már inkább vízhűtés jobb, értelemszerűen...

Hát akkor végülis szerintem amire nekem kell és ár-érték arányban jó, az az Arctic.

Köszönöm mindegyikőtöknek a választ.

2014. aug. 12. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!