A win a képeket tartalmazó mappára miniatűr képet tesz. Mi alapján válassza ki, melyik képről teszi ki a miniatűr képet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Készítek egy web galériát, és ott képtelen vagyok megváltoztatni a mappa miniatűr képét. Letöltöttem a képeket egy mappába, és a win is ugyan ezt a képet jeleníti meg miniatűrként. Hiába nevezem át, nem változik.
2014. aug. 11. 11:47
1/6 anonim válasza:
Ha webre csinálsz galériát, mi köze hozzá a Windows miniatűrjeinek?
2/6 anonim válasza:
Nem is fog A namo web editorba van ilyen
3/6 A kérdező kommentje:
A galéria is automatikusan készít egy miniatűr képet a mappában található képek valamelyikéről.
Ugyanezeket a képeket beleraktam egy mappába a gépen, és ott is ugyanarról a képről rakott miniatűrt a mappára a win.
Átneveztem, de nem változik. Ezért kérdezem, mi alapján választja ki, melyik képről rak ki a mappára miniatűrt?
2014. aug. 11. 11:57
4/6 anonim válasza:
jó ember ez egy weboldalon másképp működik
6/6 A kérdező kommentje:
Jó ember! Hidd el tudom, hogy másképp működik! (Ehhez itt és most had ne adjak linket!)
De a kérdésem még mindig a win-re vonatkozik, és nem a webre.
2014. aug. 11. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!