Emelt informatika érettségi fájlokat tartalmazó mappanév?
Figyelt kérdés
Az baj, ha emelt informatika érettségin a fájljaimat tartalmazó mappát nem neveztem át az azonosítómra?
Mert utólag hallottam haveromtól, hogy át kellett volna nevezni, mert csak a gép sorszáma volt megadva mappanévnek, a papíron persze rajta van, hogy hányas gépnél ültem.
Remélem nem ezen fog múlni az érettségim.
2014. máj. 13. 15:06
1/4 anonim válasza:
reméljük nem lesznek bunkók.Habár a matektanáromnak azért lett 4 a matek érettségie mert a nyomtató rosszul másolt és át volt húzva egy feladat ezért meg se nézték és ugye akkor nem tudnak rá pontot adni.
2/4 A kérdező kommentje:
:/ Remélem azért meg tudják nézni a papíron, hogy ki ült annál a sorszámú gépnél, ahol ültem, mert oda volt írva a nevem mellé, amikor alá kellett írni.
2014. máj. 13. 15:41
4/4 A kérdező kommentje:
Megtalálták. És nem 0 pont lett.
2014. jún. 12. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!