Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Emelt szintű infóra saját...

Emelt szintű infóra saját eszközök?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy lehet-e emelt informatika érettségire saját egeret / billentyűzetet vagy akár szöveg szerkesztőt vinni?

2014. márc. 15. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom átgondoltad-e a kérdést rendesen de a válasz nem. A hardver nem módosítható semmilyen módon. A szoftverek is olyanok hogy ami a listán van az elvileg használható. De gondolom te nem olyat használsz amit tartalmaz a lista. Én pl weblaphoz szívesen használnám a notepad++-t. De az emelten komoly szabályok vannak.
2014. márc. 15. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Használhatsz érettségihez bármilyen szoftvert, amit előzőleg kérvényeztél az igazgatóságon. Pl. Használhatsz Linuxot LibreOffice-szal, Ms cucc helyett. (csak a feladatok nagy része van úgy megírva, hogy csak Ms only cuccban lehet megoldani)

Hardverhez nem nyúlhatsz. Központilag előírt az is, hogy milyen hardverek használhatóak. Ráadásul nem is engednének akármit rákötözgetni a gépekre. (amivel amúgy teljesen egyetértek)

Persze a szoftver választás függ attól is, hogy mennyire vagy jóban az igazgatósággal. abban sem szeretnek eltérni a megszokottól.

2014. márc. 15. 16:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszaitokat, csak az a gond, hogy inkább vinném a saját billentyűzetemet mint egy agyon használt, zsíros ragadós szarral írjam ;d, a szoftvert valahogy éreztem, bár egy sublime vagy notepad++ al fele annyi idő alatt meglehet írni, azt még tooltipet sem ad mert minek... Na mind1 azért köszönöm
2014. márc. 15. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Érettségire általában használhatóbb eszközöket (bill., egér) adnak, mint állandó használatra. De ha nincs annyira szar állapotban, akkor nem szokták cserélni ezeket. Billentyűzet ügyében és a notepad++ ügyében is érdeklődj az igazgatóságnál.
2014. márc. 15. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A szoftver igazából úgy van hogy függ hogy az iskolának milyen szoftvere van. Ahol én írtam annak idején az érettségit megvolt mondva hogy csak windowsos szoftvereket használhattunk.Arra a négy órára kibírod hogy szarral dolgozol. Csak ami a hivatalos listában van szoftver használható. Érthetetlen számomra hogy notepad++ ami tök ingyenes és könnyen kezelhető miért nem lehet berakni a listába.

2014. márc. 16. 09:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet vinni. De lőre jelezni kell a rendszergazdának. Még nem láttam olyat aki vitt volna. De lehet.
2014. ápr. 9. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!