Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha szeretnék egy laptopot is...

Ha szeretnék egy laptopot is rákötni a monitorra, attól még kaphat jelet az asztali géptől is?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy mindkettő azonos időben hozzá van csatlakoztatva, maximum az asztali nincs bekapcsolva. (de ettől még kap jelet a monitor...)
2014. aug. 6. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Van olyan monitor, ami két bemenetet is tud kezelni. Az enyémen pl. a "source" gomb megnyomásával lehet váltani, ha mindkét gép be van kapcsolva.
2014. aug. 6. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Melyikkel akarsz szexelni? Mert ezt így nem értem.
2014. aug. 6. 13:22
 3/6 anonim válasza:

Ja ettől szexuális töltetű ez a kérdés 4-es!! :DD

Már értem, király... :DDD

2014. aug. 6. 13:28
 4/6 A kérdező kommentje:

LG 23MP75HM monitorom van

[link]

ez az a leírás? ez szerintem csak az hogy lehet dual monitor mondjuk egy laptoppal ami kell is, de ha egyszerre 2 jelet kap az szerintem más beállítás nem?

2014. aug. 6. 13:42
 5/6 A kérdező kommentje:
elvileg müködik
2014. aug. 6. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Elosztó kell neked.

1 monitor - 2 gép ( +bill +egér )

De ez csak felváltva működik, kapcsolgatni kell.

Ja, és mi a szex ebben? A két gép szexel egymással?

2014. aug. 6. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!