Ez jó leírás a Win 8.1 telepítéséről? + Mi az a boot medium?
Ez a leírás alapján készülök telepíteni, mennyire jól írja le? Ír valamit rosszul?
Ha jól értelmezem a boot medium az az, mikor nem kézzel kell beállítanod hogy honnan boot-oljon a gép, hanem rögtön a cd-ről teszi. Vagy teljesen félreértelmeztem?
Még nem néztem meg, amit linkeltél.
De a boot medium az az eszköz (DVD vagy pendrive), amiről telepíteni, bootolni akarod majd a windowst. Ha feltelepítetted, akkor persze a winchester/SSD is az lesz...
Ha a telepíteni kívánt gépen nincs semmi, vagy nem fontos ami rajta van, akkor nem kell neki ekkora feneket keríteni, csak beteszed a lemezt és értelemszerűen végigcsinálod a dolgokat, manapság ez már annyira leegyszerűsödött, hogy egy óvodás is megcsinálja, mert az nem fél, ha valamit is félrenyom... :-)
(esetleg a BIOS-os részt kell megnézned, de azt is csak akkor, ha a lemezről (más néven telepítőlemezről, vagy médiumról) nem indulna el automatikusan a rendszer-telepítő)
Igazából azért telepítem magamnak, mert 6000 ft lenne a boltban, annyit meg nem ér. Egy keveset értek is hozzá + megtanultam netről.
Mivel új gépről van szó, még csak véletlenül sem tudnék letörölni róla semmit. És köszi a bíztatást és a segítséget, utálom azt hallgatni, hogy csak a profikra bízhatod a telepítést, te magad képtelen vagy rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!