Milyen videokártyát ajánlotok? (leírás)
Figyelt kérdés
Szeretnék egy 4k felbontású monitort, de nem tudom milyen videokártyát vegyek hozzá... (ha lehet ne 200-300 ezres legyen) köszi2014. jún. 9. 00:36
1/9 anonim válasza:
Játékra vagy Munkára kell? Grafikus vagy? Miért költesz ilyenre? Miért költesz virtuális baromságokra? Milliomos vagy aki szórja a pénzt? Nem érné meg mondjuk egy jó kocsit/órát/ruhákat venni ebből a pénzből? Nyaralni menni belőle? Venni egy úszómedencét? Vagy esetleg befektetni/spórolni valamire? Van életed? Van barátnőd? Vannak barátaid?
2/9 anonim válasza:
Játékra gtx 760 4gb, hetvenezer körül van,teljesen megfelel a célnak. 4K Demonstráció: https://www.youtube.com/watch?v=Iir06MkFb0Q De nem vagy normális hogyha ilyen hülyeségekre költesz,egyébként szívesen. Komolyabb munkára pedig hogyha grafikus/egyéb vagy akkor pedig Intel Iris Graphics,Apple monitor,Apple gépek ajánlatosak.
3/9 anonim válasza:
Én nem dobnám ki a pénzem játékokra a helyedben, szebb az élet,szebbek a valóságos kézzelfogható emberek,élmények,tárgyak,objektumok. Jól gondold meg hogy ekkora beruházásnál mire költesz! Egy ex játékfüggő véleménye. 18F
4/9 anonim válasza:
gtx 760 -ból tuti nem vennék 4 gb-st akkor már gtx 770-gtx 780-r9 290 -r9 290x mindegyik 200 k alatti
5/9 anonim válasza:
Ez szép is jó, de a gtx 760 4gb 67000 ezer forint, és a célnak teljesen megfelelő. Bár nem tudom hogy minek áldozni százezreket játékokra. Talán fel kéne nőni.
6/9 anonim válasza:
A legolcsóbb ami támogatja a 4k-t az a gtx 750
7/9 anonim válasza:
jah nem írta hogy játékra .. jó hogy mindig a játék körül forog a világ ..
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat (játékra is meg nem is) amúgy meg csak felmerült bennem az ötlet és csak megkérdeztem a véleményeteket. egyáltalán nem biztos, hogy ilyet fogok venni...
2014. jún. 10. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!