Milyen videókártyát vegyek 2014-ben? 100. 000ft rá a keretem max 120. 000ft. Konfig lent.
Alaplap:Asrock z87 extreme3
Processzor:Intel core i7 4790k
Táp:FSP Aurum Gold 750W
Ram:Kingston hyperx 8gb cl9 1600mhz
SSD:Samsung 120gb Sata3 840evo
Akkor meg inkább gyűjts még azon felül 13 000-et és vegyél kettő darab R9 290-et, vagy esetleg, ha mindenképp Nv akkor egy GTX 770 sli. Én nem biztos, hogy vennék 780Ti-t, szerintem túlzás 190k érte.
[link] (290 CF vs 780Ti)
Nem rossz kártya a 780Ti, ha mindenképp nV kell megveheted, de szerintem fölösleges ennyi pénzt kiadni érte, mikor fele annyiért ott van a 290, ami kicsi OC-val hozza ugyan azt a teljesítményt, ráadásul, most az új játékok Mantle támogatással jönnek, és egyre több előnye
van GCN-nek, szóval én most AMD kártyát vennék.
[link] vs 780Ti)
Leírtam az érveim. Ismétlem, ha nv-t akarsz a leírtak ellenére is, akkor nem vitatkozok, te döntésed. Nem rossz az nvidia, megvannak a maga előnyei(driver, cuda, physix), de jelenleg inkább az AMD a javasolt játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!