IGO-s Gps rendszerre hol tudok letölteni narrátor hangokat?
Figyelt kérdés
Annyi jó narrátor hangot hallottam (cigány vajda, fekete pákó, erdélyi), de nem találom sehol, hogy hol lehetne letölteni.
Ha valaki tudna ebben segíteni nagyon hálás lennék.
Előre is köszönöm!! :)
2014. aug. 4. 18:51
21/29 anonim válasza:
A kérdés kiírója ("IGO-s Gps rendszerre hol tudok letölteni narrátor hangokat?")
Ha ide nem kapta meg a PM-et, akkor magára vessen. De mivel már ő is küldött nekem egyet és arra válaszoltam, már csak meg kellett kapnia.
Nos pont azért, mert a kutyát sem érdekli a kérdezőn kívül, azért nem akartam a link trükközéssel piszmogni. Egyszerűbb volt a PM.
Mi ketten szépen elbeszélgetünk itt, csak épp a kérdező nem akar előkerülni.
22/29 anonim válasza:
Örülök, hogy végre sikerült letölteni.
23/29 anonim válasza:
Bocs már tegnapelőtt megkaptam csak nem voltam gépközelben de végre megkaptam
27/29 Ádám Don Jon válasza:
sziasztok meg vannak még a gps hangok valakinek ?? hálás lennék értük ezeket keresem már rég :)
28/29 coopper válasza:
29/29 anonim válasza:
Sziasztok! Valakinek megvan még bori android hangja. Ha igen küldjön egy linket hozzá. Köszönöm. Üdv Zoli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!